19 augustus 2022
 
Het eindresultaat van het vorige bericht.
Wederom geslaagd! Duidelijk, vol contrast met prachtig houten deur…..sjieke en subtiele uitstraling. En zo vast als een huis!
 
 
 
 
 
 
 
 

 

1 juni 2022

Het is zover. Een voornamelijk ontzettend leuk en zeer leerzaam, maar ook uitdagend en spannend eerste jaar is wel heel snel voorbij! Time flies when you’re having fun. Dank aan iedereen voor de fijne samenwerking. Vol vertrouwen gaan we door met het produceren van nieuwe prachtige en kwalitatieve projecten. Een kleine terugblik op de afgelopen periode mag niet ontbreken en willen we graag in beeld delen.

Een impressie van een  jaar cskunstofbewerking+

28 september 2022
 
Voor alle CNC plaatbewerkingen in kunststoffen, maar ook in hout kan je bij ons terecht. Groot (3×2 mtr), klein, series of enkele stuks. Wij helpen graag mee aan een goed product!
 
 
 
 
 
 
 

 

4 april 2022
 
Waar de plus voor staat?
Het ontwerp was duidelijk! “Glas in lood” ramen nabootsen. Hoe uit te voeren, daar werden we in vrij gelaten, als het constructief maar stevig en veilig zou zijn. De plus staat voor: Ontzorgen, meer dan alleen kunststof, engineering en kwaliteit.
Het eindresultaat mag er zijn.
Voor het zesde raam moet u de wederom geweldige show gaan zien!

13 Febr 2022

IN VOLLE BLOEI
Een prachtige nieuwe tentoonstelling in het Mauritshuis waar CS Kunststofbewerking aan heeft mogen meewerken. De gevoelige stukken liggen veilig onder onze glasheldere stofkappen. De 17e eeuwse bloemen staan er bij alsof ze vandaag uw huis versieren! #mauritshuis
 

23 dec 2021

Op  de TV reclames zijn ze allemaal animaties, maar het is real time ook te realiseren!

 

 

15 dec 2021

Waar zitten we? Nou, onder de grootste kerstboom van Nederland.

Lekker makkelijk te vinden.

Alvast fijne feestdagen toegewenst!

 

11 okt 2021

Met trots vertel ik dat CSKunststofbewerking+ inmiddels zijn tv-première heeft gehad.
Tijdens het programma “Je zou het moeten weten” zijn de spierwitte logo’s van spraakmakende oude programma’s continue prominent in beeld.
Hoe trots kan je zijn met reklame die wekelijks goed wordt bekeken?!

13 oktober 2021

Of ik een blow up met werkend beeldscherm kon maken van een laptop……….
Nou, daar staat ie dan!
Nog even een programma voor het beeldscherm (32″) installeren en weer een gelukkige klant.
 
 

10 september 2021
 
Ook de eerste museale stofkap is de deur uit.
Na ca 16 jaar een bedrijf te hebben geleid is het wel weer even het gevoel terugkrijgen. Oefening baart kunst! Vroeger ging het op de automatische piloot, nu is het even meters maken om glasheldere en strakke verlijmingen te bewerkstelligen.
De handigheidjes schieten je vanzelf weer te binnen. Het resultaat is prima en wordt nog beter!

 

10 September 2021

Het publiek kan naar binnen in München en de glimmende bolides van het heden en de toekomst komen bewonderen. Mooi project, met dank aan DEE Company!
 
01 September 2021
 
Was weer een leuk feestje!
Bordjes werden gewaardeerd!
 
 

27 Augustus 2021

Omdat je het werk zo leuk vind in de avonduurtjes nog even de bewegwijzering voor het themafeest “camping” van dit weekend ontworpen, gefreesd en ingelegd met 2 kleuren acrylverf. Plaatsnummers en parkeeraanduiding kon niet ontbreken.
De camping kan morgen open!
Het weer zal de enthourage en sfeer niet verpesten!
 

 

31 Juli 2021

 
Ook voor onderhoudsvrije aftimmering van uw dak overstek.
 
 
 
 
 
21 juli 2021
 
Van simpel plaatmateriaal naar een prachtige display van 700x600x300 mm (bxhxd).Vanaf 1 augustus valt ook uw oog op dit strak vormgegeven en dan opgetuigde item…..
En dat kan natuurlijk ook voor bij u thuis, uw bedrijf, winkel of buitenruimte! In welke vorm dan ook, verlicht of onverlicht.
 
 
 
 
 

11 Juli 2021

Verlichting/Ruimte
Iedereen kent ze wel van de restaurants, de waxinekaarsjes in een spiegelend glazen behuizing waarbij je als je vanuit een bepaalde hoek kijkt een oneindige rij kaarsen ziet.
De infinity spiegels zijn altijd intrigerend om te zien. Je geest wordt in de maling genomen door een beeld. De persoon die op de spiegel is gestapt (rechtsonder) heeft zonder meer even getwijfeld of dit wel veilig was.
In werkelijkheid stapt ze op een verhoging van nog geen 5 cm.